श्यामला एमआईएलएफ़ जेड जैन्टन और चॉकलेट बेबे गियाना मणि तैयार हो जाओ और सेक्सी त्रिगुट सत्र में Fucks.कुंवारी लड़की की बीएफ गर्म tranny गोरा चुंबन और उनके pussies कमबख्त.सोती हुई मां को बेटे ने जबरदस्ती चोदा

PROTESTOJ PËR TË DREJTAT E MIA …!

Protestoj për të drejtat e mia të mohuara dhe të shkelura si viktimë e shkeljeve të të drejtave të njeriut.  Unë reagoj duke u dërguar liderëve në mbarë botën një “Ftesë Solidariteti”.  Viktima e dhunës rrallë ka forcë të luftojë për drejtësi, sepse shoqëria e gjykon edhe kur flet, duke e bërë dhimbjen e saj më të madhe.  E drejta për të jetuar në siguri, dinjitet dhe liri nga dhuna u takon të gjitha vajzave dhe grave.  Ka akoma më shumë për të bërë për të ndaluar dhunën ndaj grave dhe vajzave në shoqërinë patriarkale.  Në këto shoqëri duhet të ketë më shumë bashkëpunim mes viktimës dhe organeve kompetente qeveritare, shoqërisë civile etj., për përmirësimin e kanaleve të komunikimit dhe ofrimin e një sërë shërbimesh për parandalimin e dhunës ndaj grave dhe vajzave deri në eliminimin e saj.  Gratë që qëndrojnë së bashku, pranojnë vlerat e tyre dhe promovojnë publikisht një kulturë që ndalon dhunën ndaj grave dhe vajzave, duke filluar nga familjet, miqtë dhe shoqëria e tyre më e madhe, mund të krijojnë ndryshim.  Dhuna nuk ka kufi.  Faleminderit të gjithëve që kanë kontribuar për t’i dhënë fund dhunës ndaj grave dhe vajzave në Shqipëri dhe në mbarë botën.  Ne duhet të veprojmë së bashku për t’i dhënë fund dhunës ndaj grave dhe vajzave.  Të bashkuar për vlerat, në mbrojtje të dinjitetit dhe jetës së të gjitha grave dhe vajzave në mbarë botën.  Faleminderit nga unë, Viktima e Shkeljes së të Drejtave të Njeriut.

LATEST BLOG

Submit Order Birdes-to-be From Thailand

Articles Online Discussion Platforms 🇹🇲 Ladies By Turkmenistan Will there be Reliable Snail mail Order Brides Sites? American Girls So I got a deep dive into native marriage developments, and I am...

SDG16 NOW CAMPAIGN ACT NOW 2023 – WOMAN YOU ARE THE VALUE

SDG16 CAMPAIGN ACT NOW 2023 – WOMAN YOU ARE THE VALUE

//www.youtube.com/watch?v=HG8gqyVf3DY&t=13s Violence against women is universally condemned from ethical, legal, and human rights perspectives. There is no acceptable justification or value in perpetrating violence against women. Such acts are a violation of...

Women Envision Peace Campaign

Women Envision Peace Campaign

//www.youtube.com/watch?v=ce3oP3T0t2Y The Global Network of Women Peacebuilders (GNWP) has organized the Women Envision Peace (#WEnvisionPeace) campaign to commemorate the International Day of Peace on September 21, 2023. I joined the #WEnvisionPeace Campaign,...

Page 1 of 2 1 2

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

श्यामला एमआईएलएफ़ जेड जैन्टन और चॉकलेट बेबे गियाना मणि तैयार हो जाओ और सेक्सी त्रिगुट सत्र में Fucks.कुंवारी लड़की की बीएफ गर्म tranny गोरा चुंबन और उनके pussies कमबख्त.सोती हुई मां को बेटे ने जबरदस्ती चोदा